Igår hade vi Barbetträff i Helsingborg. Jill och Lasse var nere i Skåne så det passade så bra att anordna en liten träff. Även Therese och Ulf från Stockholm med Flisas syster Lola var nere och så kom Cecilia och Erik från Råå med bror Folke, ensam hane i flocken. Ett nätt litet gäng på 9 barbeter, 1 kromfohrländer och en pumi. Solen sken och det var riktigt milt i luften.

Vi träffades vid ett hundhägn där hundarna kunde springa som de ville och det ville dom. Vilket busliv på de små! Storasyster Danielle försökte förgäves få ordning på busungarna. Speciellt i farten var Folke och Flisa som kunde ha lekt oavbrutet om vi inte hade hejdat dom emellanåt. Syster Lola tog det lite lugnare.
Efter buset blev det jättegod fika och hundsnack. En riktigt fin hunddag!

Efter träffen följde Jill och Lasse med hem till oss och det blev en ganska lugn eftermiddag. Lillungarna Fanny och Flisa var väldigt trötta efter allt buset och somnade gott. Ingen var sugen på en långpromenad speciellt eftersom det drog in ordentligt med regn och blåst fram emot kvällen. Det blev ett par smårundor med hundarna och god mat istället.

Nu har lugnet lägrat sig i huset. 9 hundar är ganska många när vi träffas. Nu gäller det att börja ladda inför julen. Första advent redan nu på söndag! Inte klokt att tiden går så fort!

Här är vi allesammans. Fler bilder finns i fotogalleriet.