Nu är 3 av Ebbas 5 valpar från 2015 röntgade. Katelle har HD A, ED 0 och ögon ua. Kamille har HD C, ED 0 och Maja ( Katrine) har HD A.

Jag hoppas att även Mille ( Karl-Alfred) och Malte ( Kasper) ska röntgas. Det är så viktigt för rasen och för den enskilda hunden att det blir gjort.

Här hemma är hösten kommen med besked. Grått och regnigt. Lite jobbigt med 4 våta hundar att ta hand om när vi har varit ute.

Flisa har börjat på valpkurs, men fick hoppa över sin första gång. Matte var i Stockholm. Jag åkte upp i onsdags för vara i blå hallen i Stadshuset och titta på när yngste sonen fick sitt Gesällbrev i möbelsnickeri och sin lilla silvermedalj. Det var verkligen full pott för hans årskurs. De var 8 i årskursen och 7 fick liten silvermedalj ( över 4,5 i betyg av 5 möjliga). En flicka fick stor silvermedalj eftersom hon fick 5,0 i betyg! Hur grymt duktig som helst! Alla var supernöjda och superglada.

Hundarna var hos min bror och svägerska och hade skött sig exemplariskt. Skönt att ha någon nära som kan passa dem när det behövs.

Känns trappan igen? Vilken känsla att se sin son tåga ner för denna trappa!