Vi har varit på en fyradagars turné. På torsdag åkte vi upp till Helen på Lindholmens gård utanför Kungsbacka för att leverera en nalle och två lamm som jag sytt till Helen. Flisa tyckte att Helens två bordercollies var lite läskiga till att börja med, men efter en stund gick det förvånandsvärt bra. Det blev full fart i fårhagen (fåren var inte ute) och där Flisa hittade en massa “gott” att mumsa på.

Efter en god lunch och en härlig promenad fortsatte vi upp till Jill och Lasse i Hunnebostrand. Vilket mottagande det blev. Tova tyckte att dottern måste fostras och Danielle ville också gärna sätta lillasyster på plats. Nytillskottet Fanny (en pumi) var först lite avvaktande men det försvann snabbt och på fredagen när vi tog en promenad i skogen var det full fart på minstingarna. Som de jagade varandra! Leken fortsatte inne efter en välbehövlig vila. När katterna kom in blev Flisa väldigt glad och hälsade översvallande på dom. Viktor tyckte att hon gick till överdrift och gav henne en smäll så hon skrek till.

Vi hade nio hundar och tre katter i huset men allt förlöpte utan incidenter. Det jobbigaste var nog att alla djuren drog in en massa löv, kvistar, frökapslar, m.m. Det såg ut som en storm dragit fram på golvet.

Igår fortsatte vår färd till min bror Olof och svägerska Susanne som har sommarstuga på Mjörn. Alla mina syskon kom och vi blev åtta människor och fem hundar i stugan. Tur att vädret var så bra! Massor av god mat och många glada skratt. Flisa skötte sig helt perfekt. Inget kiss och bajs inne, inga attacker på gamla Bezzie 14 år, inga sönderbitna inventarier.

Efter morgonpromenaden lastade jag in mitt gäng i bilen och åkte hem. Fyra mycket nöjda hundar hoppade ur bilen när vi var hemma och nu sover alla väldigt gott.

Tack Jill och Lasse! Ni har verkligen Åbyfjordens Hilton!

Jag har lagt upp lite bilder i fotogalleriet.