Nu är Flisa inlemmad i flocken. Snällast är mormor som gillar sitt lilla barnbarn. Moster Ebba och polisen Soya morrar en del fortfarande men Flisa är inte den som är den. Hon skäller och skuttar när de säger till henne och hon verkar inte bry sig så mycket om att de låter. Vi börjar så smått få lite rutiner med mat-, sov- och lektider. Ännu har inga olyckor skett på golven här inne, men jag har stängt in till vardagsrummet tills jag är lite säkrare på lilldamen.

Idag har vi haft en helt underbar dag. Vädret har varit magiskt fint och när jag tog med hundarna till stranden kom jag ihåg en liknande fin septemberdag som jag upplevde för 27 år sedan när barnen var små. Samma strand och lika fint väder. En dag att minnas bara för att det var så mysigt att sitta i den varma stranden och se barnen leka. Idag var det hundarna som lekte och grävde och badade. Flisa var i sitt esse. Hon badade upp till magen och grävde lika frenetiskt i sanden som mormor. När vi kom hem sov hon väldigt gott!

27 år mellan den översta bilden och de övriga.