Nu går vi i väntans tider. I måndags var vi uppe hos Jill och Lasse på Åbyfjordens kennel på valpspaning. Det är ju så svårt att välja ut en valp i en valpkull där alla är lika söta och goa! Efter en stund var det bara att bestämma sig. Det blev den förstfödda tiken med rött halsband som jag valde. Henne hade Jill pratat om och så fick det bli. Åbyfjordens Flisa ska kallas för Flisa och hon ska flytta hem till oss om två veckor. Det verkar som jag får med mig äldste sonen Erik som chaufför, eventuellt hans Lotta också och kanske dotter Karin. Ett manstarkt gäng.

Ebba är återställd nu. Såret har läkt fint och hon är pigg och vill att jag ska kasta boll till henne, men det vågar jag inte göra ännu. Lite lugnare och kortare promenader fortfarande och inga bad.
Axa blev också opererad för två veckor sen. Hon hade en liten ilsket röd knuta på tungan som nu är borta och tungan är återställd.
Jag fick provsvaren på båda och knutorna var godartade som väl var. Skönt att slippa oroa sig för metastaser.

Soya var lite orolig i magen (hon hade ätit ben hos kusinen) så därför fick hon och Axa och Ebba inte komma nära valparna. Det var inget de var så intresserade av heller. Det blir intressant att se vad de tycker om den nya flockmedlemmen.
Fler bilder ligger i fotogalleriet.

Tack så mycket för senast Jill och Lasse! Det är alltid lika trevligt att komma upp till er!